Santalle joululahja

joulupukki_netti

Kuvassa vasemmalta Heikki Autto, Feng Gao, Joulupukki, Juha Eteläinen ja Jouni Töyräs

FC Santa Claus ja Kiinalainen Bewin Sports and Culture ovat solmineet viiden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus julkaistiin tänään Joulupukin ja Rovaniemen kaupungivaltuuston puheenjohtajan Heikki Autton silmien alla.

Sopimus sisältää taloudellisen tuen lisäksi mm. FC Santa Clausin vierailun Kiinassa ja vastavuoroisesti Bewin Sports hankki nuorten joukkueita kiinasta Santa Claus Cupiin joka pelataan Heinäkuun alussa Rovaniemellä.
– Tämä on paras joululahja jonka seuramme voi saada, ilman tätä sopimusta emme todennäköisesti olisi jatkaneet edustusjoukkueen toimintaa. Nyt seura saa selkänojan jonka ympärille voi rakentaa muutakin toimintaansa, myhäili väistyvä puheenjohtaja Juha Eteläinen allekirjoitustilaisuudessa.
Bewin Sportsin päätoimiala on tapahtumien järjestäminen sekä oman Kiinalaisessa wechat ( Kiinan Facebook ja whatsupp) viestikanavassa toimivan uutiskanavan tuottaminen. Lisäksi Bewin Sports etsii FC Santa Clausille tukijoita ja jäseniä Kiinasta ja näyttää kaikiki kakkosen kotiottelut kanavallaan.

– Löysin FC Santa Clausin kiinalaisesta uutisvirrasta ja vieraillessani Rovaniemellä otin seuraan yhteyttä. Tällä kertaa tulinkin jo allekirjoittamaan sopimuksen. Nyt otamme ensinmäiset askeleet ja uskon hienoon tulevaisuuteen FC Santa Clausin kanssa, sanoi Bewin Sportsin pääomistaja ja toimitusjohtaja Feng Gao.